Nak Minta Pendapat Korang :- Tudung dan Baju


Assalamualaikum, hari ni me ingat nak memborong bawal plain. Murah gila RM 5 je, tapi tak tau lah pulak nak pilih warna apa sebab me ni tak pandai nak matching2 kan tudung dengan baju.

Boleh tak nak mintak pendapat korang? Me ada baju warna orange, merah+hitam, pink. Ingat nak borong la dalam 4 helai tapi tak tau nak pilih warna dan nak matchingkan dengan baju.



Korang rasa warna apa yg sesuai dipakai dengan pelbagai baju selain hitam? Dan macam mana nak match kan tudung dengan baju, yelah sekarang ni orang match kan dari pelbagai segi. Contohnya baju warna kuning dimatchkan dgn tudung warna coklat dan sebagainya. Minta pendapat korang, me tak pandai la bab2 fesyen ni :)

12 comments

22 May 2013 10:19

selalu pink,,,anis matchkan ngn tudung biru.. 08 tu lawa :)

22 May 2013 10:28

cantik jugak biru dgn pink, tq bagi idea
Btul2 lawa :)

22 May 2013 19:31

salam AG prefer baju putih, marvellous untuk sume color tudung..hehe..tp nmpak commonla kan..

bju kuning n tudung biru, maybe?
and tudung klabu pun gorgeous untuk sume colour baju AG rasa... AG suka pkai tudung kelabu.. hehe
just bagi pendapat ye iezwa.. =)

22 May 2013 23:56

Wssalam, tq ye bagi pendapat. Betul tu, sy rasa tudung kelabu sesuai dgn plbgi bju. Thanks

24 May 2013 18:19

Hehe. saya pun taktauuu . naktanya. online shop mana akak jumpaa

30 May 2013 16:58

try cari fanpage Tudung Bawal Murah. Kat situ lah akak beli :)

Anonymous
31 May 2013 22:03

akk boleh tolong link kan ta ????

5 June 2013 03:12

humph..nak tgok baju tu dgn tudung..padankn dekat2 baru dapat tgok match atau tak..hehe

6 June 2013 20:32

ni link nya ye
https://www.facebook.com/bawal.plainmurah

6 June 2013 20:32

betul tu :)

27 July 2013 13:44

baju kelabu sesuai dengan tudung ap ek?

27 July 2013 13:44

bju kelabu ssuai dngan tudung ap ek? hmm..

Post a Comment
 
.FULL DESIGN>>>>JIAKREATIFELTOn Thursday,26/12/2013